zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
RakuNH napisał(a):Ja jakoś nigdy nie czuje emocji tych pierwszych wyścigów. Sezon kolarski jest dla mnie za długi, żeby się pasjonować całorocznie i zawsze zaczynałem od Giro a czasem nawet od Dauphine jako rozpoznania przed TdF, ale od paru lat jednak już w maju kolarstwo wkracza na tapetę, do października. Teraz tylko sprawdzanie wyników.
Widziałem właśnie że Kwiato wygrał ale klątwa tęczowej koszulki jeszcze nie złamana bo jechał czasówkę jako MP
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości