figaro56 napisał(a):Zresztą za ile minut gry takiego delikwenta byłby walkower.
ssonicsl napisał(a):Ja naprawdę sądzę że oni nie chcieli dawać tego walkowera, dlatego to posiedzenia aż tyle trwało. Przecież wiedzieli jaki będzie odbiór na świecie. Oto drużyna wygrała 6:1 a odpada przez jakiś tam przepis prawny. Większość tego nie pojmie. I na pewno nie przysporzy to UEFA sympatii.
TomaszB napisał(a):Polska reprezentacja w piłce nożnej po reprezentacji koszykarskich, siatkarskich, ręcznych, zdołała w końcu ograć reprezentację Niemiec. Stało się. Oby nie był to jeden przebłysk, i w meczu ze Szkocją niech piłkarze zdobędą także 3 punkty. O ile zawsze podchodziłem sceptycznie do Szczęsnego, o tyle wczoraj zagrał naprawdę świetny mecz. Lewandowski mimo że nie strzelił, to jego dwa podania Mila i Milik zamienili na bramki. Nie wiem czy to to, że Lewandowski dostał wsparcie w osobie Milika, co już od dawna wielu się domagało grania dwoma napastnikami, może spowodować, że zaczniemy wygrywać częściej, niż do tej pory. Wiem przecież, że teraz od razu czy to będzie Holandia, Brazylia czy Argentyna, to nie będzie można oczekiwać zwycięstwa. Ale naprawdę ten mecz dał jakąś wiarę, że czasem i takie drużyny pokonamy, a nie będzie już wpadek jak w ubiegłych eliminacjach gdzie wyprzedziliśmy ledwo tylko Mołdawię...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości