No niby same końcówki trochę utrudniły życie klasycznym sprinterom ale po jaką cholerę tak jak wczoraj tłuc się 200 km a wyścig na dobrą sprawę był na ostatnich 2 km.
 No niby same końcówki trochę utrudniły życie klasycznym sprinterom ale po jaką cholerę tak jak wczoraj tłuc się 200 km a wyścig na dobrą sprawę był na ostatnich 2 km.

. Heia Norge !
 . Heia Norge ! 
 . Szkoda że Wikingowie nie mają jeszcze mocnego górala zdolnego walczyć o wysokie miejsce w generalce. No ale może i taki się pojawi.
 . Szkoda że Wikingowie nie mają jeszcze mocnego górala zdolnego walczyć o wysokie miejsce w generalce. No ale może i taki się pojawi.

Ta Ela, która lubi Magdalenę Neuner to ja
 Ta Ela, która lubi Magdalenę Neuner to ja  

Masha napisał(a):A ja dostałam pozdrowienia od komentatorów dzisiaj podczas relacji z TdFTa Ela, która lubi Magdalenę Neuner to ja
 Gratulacje!
 Gratulacje!

Zawsze miałem sympatie do każdego zawodnika w żółtej koszulce w początkowej fazie wyścigu i chciałem żeby utarł nosa faworytom. Norweg nie ma żadnej przewagi z nieoczekiwanej ucieczki więc w wielkich górach już się nie obroni, ale ambitna postawa.
 Zawsze miałem sympatie do każdego zawodnika w żółtej koszulce w początkowej fazie wyścigu i chciałem żeby utarł nosa faworytom. Norweg nie ma żadnej przewagi z nieoczekiwanej ucieczki więc w wielkich górach już się nie obroni, ale ambitna postawa.  
  Jazdy Polaków nie ma co komentować. Bodnar jest od rozwożenia bidonów, Szmyd w górach trochę lepiej, ale chyba nie ma zbyt dobrej formy, a Paterski ambitnie stara się dojeżdżać a peletonie i zajmuje przyzwoite 53 miejsce. Liquigas kompletnie niewidoczny.
  Jazdy Polaków nie ma co komentować. Bodnar jest od rozwożenia bidonów, Szmyd w górach trochę lepiej, ale chyba nie ma zbyt dobrej formy, a Paterski ambitnie stara się dojeżdżać a peletonie i zajmuje przyzwoite 53 miejsce. Liquigas kompletnie niewidoczny.
 , niby Basso się czuje coraz lepiej więc może o 10 zawalczy
 , niby Basso się czuje coraz lepiej więc może o 10 zawalczy   . Trochę się zdziwiłem, że dzisiaj ktoś z ucieczki zdołał dojechać, ale to już zasługa drużyny Gilberta, która powinna się bardziej wysilić na dogonienie uciekinierów, skoro ma się takiego speca od klasycznych etapów. Ucieszyło mnie to, że chyba największym przegranym dzisiejszego etapu był Winokurow, który fajnie, że powalczył, ale najważniejsze, że nic na tym nie ugrał
 . Trochę się zdziwiłem, że dzisiaj ktoś z ucieczki zdołał dojechać, ale to już zasługa drużyny Gilberta, która powinna się bardziej wysilić na dogonienie uciekinierów, skoro ma się takiego speca od klasycznych etapów. Ucieszyło mnie to, że chyba największym przegranym dzisiejszego etapu był Winokurow, który fajnie, że powalczył, ale najważniejsze, że nic na tym nie ugrał   . Czekam na góry, ale obawiam się, że nie czeka nas w nich jakaś porywająca rywalizacja.
 . Czekam na góry, ale obawiam się, że nie czeka nas w nich jakaś porywająca rywalizacja.

Zaczynam podejrzewać, że OEB musi mieć jakąś dolewkę szwedzkiej krwi.
  Zaczynam podejrzewać, że OEB musi mieć jakąś dolewkę szwedzkiej krwi.  No i ten lider fuksiarz Voeckler. Piraci drogowi w kolumnie samochodowej. Połowa wyścigu bez walki o zwycięstwo w całym TdF. Na dobrą sprawę to nic nie wiadomo kto w jakiej formie w tym roku. To ma być najsłynniejszy wyścig świata? Takie etapy to bez problemu może Czesiu Lang w Polsce zorganizować.
 No i ten lider fuksiarz Voeckler. Piraci drogowi w kolumnie samochodowej. Połowa wyścigu bez walki o zwycięstwo w całym TdF. Na dobrą sprawę to nic nie wiadomo kto w jakiej formie w tym roku. To ma być najsłynniejszy wyścig świata? Takie etapy to bez problemu może Czesiu Lang w Polsce zorganizować.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 33 gości