zygy napisał(a):Jestem też ciekaw, kto zostanie królem strzelców, jeśli dwaj zawodnicy uzyskają dokładnie taka samą liczbę goli na koniec sezonu? Obydwaj otrzymają tytuł, czy będzie to rozstrzygane w jeszcze inny sposób?
Nie mam pewności, ale być może w takiej sytuacji decyduje większa ilość asyst, a w drugiej kolejności mniejsza liczba minut spędzonych na boisku.Właśnie dzięki większej ilości asyst, królem strzelców ostatniego Euro został Fernando Torres.
Odnośnie Lewandowskiego, to być może przytrafił mu się po prostu jakiś dołek, coś takiego u napastników często występuje.Jednak może nie strzelić do końca sezonu żadnego gola, ale i tak polskie media, dzień po dniu będą sprzedawać go do największych klubów

Teraz podobno kupuje go Abramovicz, chociaż został już sprzedany do Manchesteru i Bayernu
A w Anglii Chelsea praktycznie zaklepała sobie miejsce w pierwszej czwórce, a Frank Lampard pobił rekord bramek Bobby'ego Tamblinga. Biorąc pod uwagę pozycję na której występuje Lampard, to jego osiągnięcie musi budzić szacunek.Niestety kontuzji nabawili się Terry i Hazard.Na Anglika Benitez raczej i tak nie postawiłby w finale z Benficą, ale już wielce prawdopodobny brak błyskotliwego Belga będzie wielkim osłabieniem, szczególnie wobec słabszej ostatnio formy Juana Maty.Dobrze, że Benfica zagra dzisiaj z Porto o mistrzostwo.Przynajmniej nie odpuszczą tego meczu.Mam nadzieję, że zdobędą majstra i Cardozo, Aimary, Gaitany i inne Perezy ostro sobie poświętują, a nawet za ostro