Ważne, że Sylwek sezon w Lampre miał udany. Teraz czas na Liquigas

Winokurow, Heras, Zamana, Zabel i tak dalej! Wielu ich bylo dlatego przestaje sie interesowac tym biosportem.Duche napisał(a):Kolarstwo to właśnie jest sport i to najcięższy sport z możliwych. Notabene moja ulubiona dyscyplina sportowa
Z ciekawość. Kto był Twoim ulubionym kolarzem? Vino, Ulle, Basso, Heras, może ktoś mniej znany kto wpadł?
Fan napisał(a):Co myślicie o powrocie Lance'a Armstronga? Wygra po raz ósmy TDF?
Dla mnie ten powrót oznacza to, że Amerykanin jest czysty bo bezsensu byłoby narażać autorytet na szwank.
Fan napisał(a):Co myślicie o powrocie Lance'a Armstronga? Wygra po raz ósmy TDF?
Dla mnie ten powrót oznacza to, że Amerykanin jest czysty bo bezsensu byłoby narażać autorytet na szwank.
Kolarstwem interesowałem się dość mocno do czasu śmierci mojego ówczesnego ulubieńca "pirata" Marco Pantani(tak,tak Duche mimo że okazało się że On także się "szprycował" a wykluczenie Go z Giro 99 po fantastycznym zwycięstwie na jednym z górskich etapów było dla mnie szokiem) oraz do wycofania się "bossa"Lanca Armstronga. Jemu kibicowałem na przekór Francuzom którzy za wszelką cenę chcieli udowodnić mu doping. Nie udowodnili więc w moich oczach nadal jest czysty.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości