Wybitny ekspert napisał(a):A ja tam lubię Szafrańskiego. Choć i tak wszyscy mogą czyścić buty Domańskiemu, który co prawdę nie jest już w najwyższej formie ale jakoś łatwo mu to wybaczyć jak kiedyś B. Chruścickiemu.
Bedrzich napisał(a):stromsze odcinki
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
RakuNH napisał(a):Niech sobie łoi bo Marclek znowu wszystkich złoi w generalce, o ile dalej nie będzie mu coś spadać prawie na głowę podczas zawodów
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
zdzichu napisał(a):Faktycznie złoił go tak, jak Hirscher robi to z Norwegami w generalce od paru lat i pewnie zrobi tak samo również w tym sezonieA tak poważnie mówiąc to cudownie ogląda się jazdę Henrika. Ta płynność, lekkość jest zachwycająca. Hirscher odkąd przybrał na masie nie jeździ już tak widowiskowo slalomów jak choćby 3 lata temu, gdy na tej trasie zmiażdżył wszystkich.
markos7207 napisał(a):Ponad 13 długich lat musiałem czekać na zwycięstwo norweskiej alpejki w PŚ, ale się doczekałem![]()
![]()
A w slalomie jeszcze dłużej, bo 16 lat niemal równo jak Trinne Bakke wygrała 6 stycznia 2000 roku w Mariborze.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości