zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
dan napisał(a):Gdyby Jej się nie udało może dostałaby następną szansę.
RakuNH napisał(a):
Powie mi ktoś jak dokładnie wyglądała sytuacja z Klejnowską i ile mogła miejsc realnie stracić poprzez "sędziowanie" w rwaniu i podrzucie? Miejsce punktowane jest więc swoje i tak zrobiła.
Nedops napisał(a):http://www.pzpc.pl/?k1=1Polka mogła (powinna) być szósta.
zygy napisał(a):Przy tym forum, to III RP i Okrągły stół, to mały pikuś. Kilku krzykaczy i napinaczy terroryzuje tu milcząca większość, która nie ma sił, żeby się babrać w tym bagnie
Nedops napisał(a):A w piątek humor przeciętnego polskiego kibica powinien się i tak poprawić
figaro56 napisał(a):Pytam kolegę Kat i kolegę Ssonicl jako biegłych w prawie. Czy jak wysadzę po IO budynek na Woronicza w powietrze mogę liczyć na nadzwyczajne złagodzenie kary? Dzisiaj doprowadzili mnie do ostateczności.
Janko10 napisał(a):Ssonicsl, medal w boksie przy losowaniu naszej jedynaczki to raczej byłby mały cud. Ale nie mam nic przeciwko.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości